HÍREK


  • Makk Marci Tornakupa

    2020. március 7-én a Makk Marci Tornakupát ismét trombitásaink nyitották meg, ezúttal Szász Zsolt növendékei fanfároztak. Nagyon köszönjük, hogy képviseltétek iskolánkat!

  • Gratulálunk

    2020. március 6-án tartották az V. Nits Márta Népdaléneklési Versenyt, ahol kimagasló sikerrel szerepeltünk.  Közel 70 induló közül Kelemen Anna szólóban arany, kisegyüttesünk (Vigh Luca és Bodó Anikó) arany és a Vadalmák Énekegyüttes is arany minősítést szereztek. 2020. március 7-én Kelemen Anna a "Tiszán innen Dunán túl" Népdaléneklési Verseny budapesti fordulóján is énekelt, ahol szintén arany minősítést ért el. Sok szeretettel gratulálunk a nagyszerű eredményekhez minden fellépőnek és tanáruknak, Zsikó Zsuzsannának.

  • V. Serné Kutas Edit
    házi zongoraverseny

    2020. február 29. 10:00

  • II. Füttyös Fafúvós Fesztivál

    2020. március 7. 10:00

  • IV. Rézfúvós háziverseny

    2020. február 22. 10:00

  • Dobosok Farsangja

    2020. február 29-én a kerületünk egyik legrégebbi, leghíresebb és legszínvonalasabb zenei eseménye, a Dobosok Farsangja jubileumi, 25. fesztiválját tartották a Vigyázó Sándor Művelődési Házban. Nagy öröm, hogy iskolánkat újra képviselték ütőseink ezen a fontos eseményen. Botond Gyula és improvizációs csapata három alkalommal játszotta el műsorát a délutáni fesztivál és kiállítás közönségének. Köszönjük!

  • Bántai Fuvolaverseny

    2020. február 29-én a VII. Budapesti Bántai Fuvolaversenyen Németh Hajnalka két növendéke vett részt, Horvát-Karajz Júlia ezüst és Erdész Boróka bronz díjat nyert. Mindketten felkészült, minőségi szép játékkal képviselték iskolánkat. Szeretettel gratulálunk, és köszönjük a felkészítő munkát! Köszönjük Monostori Ferenc zongorakísérő lelkiismeretes munkáját is.

  • Balett tanszakunk farsangja

    2020. február 29.
    Egy hagyományteremtő kezdeményezéssel zártuk a farsangi időszakot. Iskolánk balett tanszaka farsangi együttléten építette közösségi összetartozásukat.

  • Danza Bál

    2020. február 16-án iskolánk Seventeen Big Bandje a Danza Bál versenytánc bálon lépett fel a Marriott Hotelben. Gratulálunk a zenekarnak ahhoz, hogy egy ilyen nemzetközi, professzionális táncesemény immár hagyományosan, évek óta a Seventeen Big Bandet kéri fel. Itt a fő kihívást az jelenti, hogy nagyon rugalmasan, minden műfajban és nagyon sokat kell zenélni.

  • Farsangi táncház

    2020. február 21. 16:00-20:30
    A Farsangi táncházból egy részlet

  • Gratulálunk

    A kőbányai Kroó György Zeneiskolában rendezték meg a IX. Országos Népzenei Versenyt Járdányi Pál emlékére, ahol iskolánk Vadalmák Népi Énekegyüttese valamint Füzes Boglárka és Kelemen Anna képviselték iskolánkat. Füzes Boglárka továbbjutott az országos döntőbe, a többiek is csak éppen lemaradtak a ponthatárról.

  • Gratulálunk

    Iskolánk Képzőművészeti tanszakáról összesen 8 növendékünk bejutott a Parafrázis 2020. nevű országos verseny döntőjébe. III. kategória : Bazsó Alexa, IV. kategória: Berkes Dorina, Dancsó Virág Boglárka, Gedeon Sára, Heczel Réka Csenge, V. kategória: Tőkés Nelli, VI. kategória: Balog Katica, Szamák Éva. Kívánunk eredményes felkészülést, és sok sikert a márciusi döntőhöz!

  • Hospitálás

    Iskolánk tanárai 2020. február 13-14. között szakmai továbbképzésen vettek részt.A képre kattintva galéria nyílik.

  • Wass Albert emléknap

    2020. február 15-én a Rákoshegyi Művelődési Ház által szervezett Wass Albert esten két kollégánk, Farkas Mira és Nyári László zenéltek gyönyörűen. Köszönjük, hogy ott voltatok, és megajándékoztátok a jelenlevőket egy csodaszép műsorral.

  • Gratulálunk

    2020. január 31-én a KÓTA Aranypáva Minősítő Rendszerének Aranypacsirta térségi szintű minősítő meghallgatásán vett részt Kovács Márton növendéke, Erdei Gréta, aki Kiváló minősítést kapott, Kovács Mártont pedig színvonalas pedagógiai munkájáért Oklevelet kapott. Szívből gratulálunk, és köszönjük, hogy képviseltétek iskolánkat ezen a megmérettetésen!

  • Jazz tanszak háziverseny

    2020. február 1. 10:00

  • Szülők és Pedagógusok bálja

    2020. február 1-én a került megrendezésre a Szülők és Pedagógusok bálja Pál Apostol Katolikus Óvoda Ált. Isk. és Gimn. által, ahol az Aranymálinkó Hagyományőrző Néptáncegyüttes és a Málinkók Néptáncegyüttes lépett fel.

  • Komplex Vizuális Verseny
    kerületi fordulója

    2020. január 28.
    Az eddigi évekhez hasonlóan idén is iskolánk rendezte meg a Komplex Vizuális Verseny kerületi fordulóját. Az izgalmat most az jelentette, hogy ez a verseny is új helyszínre, a Liget sori telephelyünkre került. Az új helyszín ismét jól vizsgázott, a résztvevők és tanáraik is nagyon jól érezték magukat, jól és gördülékenyen működött minden. Köszönet illeti ezért Képzőművészeti tanszakunk tanárait, akik előkészítették, megszervezték és lebonyolították a versenyt.

    .
    Rákosmente TV felvétele

  • "Tiszán innen, Dunán túl" Népdaléneklési Verseny kerületi fordulója

    2020. január 22.

    Január 22-én került sor a "Tiszán innen, Dunán túl" Népdaléneklési Verseny kerületi fordulójára, melyet idén is iskolánk rendezett. A felkészülés sok izgalommal járt, hiszen ebben az évben először új helyszínen, a Liget sori új telephelyünkön tartottuk ezt az egész kerületet megmozgató, rangos eseményt. Óriási köszönet és gratuláció illeti a népzene tanszak minden tanárát a nagyszerűen megszervezett, gördülékeny, jó hangulatú és magas szakmai színvonalú versenyért. Új épületünk is jól vizsgázott, köszönet minden segítő kéznek.

  • Kiálliás látogatás

    2020. január 17-én a néptánc és a népzene tanszakunk ellátogatott az Erdős Renée Házban megrendezett kiállításra. A tárlat témája: A rákoskeresztúri népviselet.

  • Új évi koncert és Filmzenei
    Fúvós Est a MagHázban

    2020. január 11.

    .

  • Tájékoztató – 2019-20. II. félév
    Kedves Szülők!
    A 2019-20-as tanév 2. félévére a térítési- és tandíjakat, valamint az egyesületi hozzájárulást kétféleképpen juttathatják el hozzánk:
    1. A pontos összeg lezárt borítékban odaadható a főtárgy tanárnak legkésőbb január 31-ig, vagy
    2. Az iskolában befizethető az alábbi időpontokban:
    - február 3. hétfő 9.00–17.00
    - február 4. kedd 14.00–18.00
    -…..tovább
    Térítési díjak megtalálhatók itt + egyesületi hozzájárulás: 5.000.-Ft/félév

  • Advent Rákosmentén

    2019. december 21-én színjátszó tanszakunk a Bűvös erdő színdarabot adták elő az
    Advent Rákosmenetén rendezvénysorozaton.

  • „Tiszán innen –Dunán túl”
    Kerületi Népdaléneklési Verseny

    Verseny időpontja: 2020. január 22. szerda 12:00 óra
    Kapcsolattartó: Leskó-Dely Tercia  06/70/456-9506; tercike@gmail.com 
    A nevezés módja, határideje:- kizárólag elektronikus úton info@bartokami17.hu - a jelentkezés határideje: 2020. január 10. péntek 24:00 óra
    - a verseny pontos menetrendjét 2020. január 15-én, szerdán kapják meg az iskolák
    A verseny kiírás letölthető itt
    A jelentkezési lap letölthető itt
    Az OH nevezési lap itt.

  • Komplex Rajzverseny - kerületi forduló

    Verseny időpontja: 2020. január 28. kedd 14.00 óra.
    Helyszíne: Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola Liget sori telephelye, 1172 Liget sor 45.

    Versenyre jelentkezés e-mailben 2020. január 22-ig az info@bartokami17.hu címen. (Iskola neve, címe, elérhetősége, a csoportban lévő versenyzők nevei, felkészítő tanár neve.)
    A versenyre az eszközöket a versenyzők hozzák magukkal!

    A verseny kiírás letölthető itt
    A jelentkezési lap letölthető itt
    A nyilatkozat letölthető itt.

  • Karácsonyi ünnepség és
    épületátadás

    2019. december 13.

    A Kelet-Pesti Tankerületi Központ, és Rákosmente Önkormányzata köszöntötte a kerület intézményvezetőit. A rendezvény különlegessége, hogy a Liget sor 45. alatti épületünkben került rá sor, mely így egyben új telephelyünk bemutatója is volt. Tankerületi igazgatónk, polgármesterünk és országgyűlési képviselőnk is méltatta az épületben megvalósult óriási értékmentő munkát, kiemelték az iskolánkban megvalósult példaértékű összefogást és akaraterőt, mely egy lehetetlennel látszó feladat és küzdelem során egy egész kerületnek szóló felbecsülhetetlen értéket teremtett újjá. Köszönjük a műsort iskolánk népzene és néptánc tanszaka növendékeinek, és felkészítő tanáraiknak.

     

  • A Bartók Béla AMI Concerto Filharmónia Zenekarának
    karácsonyi koncertje

    2019. december 16. 18:30


    Rákosmente TV felvétele
  • Advent Rákosmentén

    2019. december 8.

    2019. december 8-án, advent második vasárnapján az Advent Rákosmentén rendezvénysorozaton most iskolánk néptánc tanszaka, az Aranymálinkó Hagyományőrző Néptáncegyüttes és a Málinkók léptek fel egy gyönyörű műsorral Adventi kalendárium címmel.

  • Adventi Kalendérium

    2019. december 11. 18:00


 

  • A Héjja Csellóegyüttes hangversenye David Popper tiszteletére

    2019. december 9. 18:00

  • Gratulálunk

    2019. december 5-én az "In memoriam Sztán István" I. Budapesti Zeneiskolai Trombitás Fesztiválon Petrics Ada a III. korcsoportban arany minősítést kapott. Felkészítő tanára Antal Gábor, zongorán Karczub Eleonóra kísért. Gratulálunk a szép szerepléshez, és további sok sikert kívánunk!

     

 

  • IX. Ferenczy György Nemzetközi Zongoraverseny

    A IX. Ferenczy György Nemzetközi Zongoraversenyen növendékeink nagyszerűen szerepeltek: A II. korcsoportban Korcsog Diána, Ella Miklósné növendéke III. helyezést ért el, Markó Kincső Anna, Gyarmati Károly növendéke dicséretben részesült. A III. korcsoportban Gáspár Rita növendéke, Ézsiás Dorka Panna I. díjat kapott, valamint a Lutosławski mű előadásért a zsűri különdíját, és egy meghívást Vilniusba a 3. Nemzetközi Zongoraversenyre.  Belcsák Bertalan, Karczub Eleonóra növendéke III. díjat kapott és egy különdíjat a Scsedrin mű előadásáért. Hodossy Luca, Tőkés Zsanett növendéke dicséretben részesült, András Iringó, Karczub Eleonóra növendéke pedig a Bartók AMI különdíját kapta. Köszönjük a lelkiismeretes felkészítő munkát, és szívből gratulálunk ehhez a nagyszerű szerepléshez.

  • Advent Rákosmentén

    2019. december 1.

    2019. december 1-jén, advent első vasárnapján megkezdődött az Advent Rákosmentén rendezvénysorozat Rákoskeresztúr főterén, ahol elsőként népzene tanszakunk hangszeres növendékei léptek fel nagy sikerrel.

    "Vígan zengjeteg citorák,
    Jézus született!"

    2019. december 1. 17:00

 

  • IX. Ferenczy György Zongoraverseny díjazottjai

    2019. november 28-december 1.
    Letölthető innen


    IX. Ferenczy György Zongoraverseny

    2019. november 28-december 1.

  • IX. Ferenczy György Gálakoncert

    2019. december 1. 10:00

 


  • Gratulálunk

    Déri Csanád a Szent Erzsébet Általános Iskola és Óvoda által Szent Erzsébet tiszteletére meghirdetett rajzpályázatán a különféle technikák alkalmazásáért több mint százötven induló közül harmadik helyezést ért el. Felkészítő tanára Breitkopfné Losovy Beáta.


    Riz Levente emlékkoncert

    2019. november 27.

    2019. november 24-én este a Vigyázó Sándor Művelődési Házban Riz Levente emlékkoncertet tartottak, melyen elsősorban nem mint polgármesterre, hanem mint zenésztársunkra, zeneszerető és támogató barátunkra emlékeztünk vissza. A több mint három órás műsorban számtalan fantasztikus zenész lépett színpadra, sok megrendítő pillanatot élhettünk át.

    Rákosmente TV

  • Gratulálunk

    A Magyar Természettudományi Múzeum és a Vadonleső Program idén is meghirdette Az év emlőse rajzpályázatot, melyen iskolánk ismét nagyszerűen szerepelt. Berkes Dorina I. helyezést ért el, Dancsó Virág Boglárka pedig a marketing csoport különdíját kapta meg. Felkészítő tanáruk Breitkopfné Losovy Beáta.
    Az 5-7 éves korosztályban növendékeink csoportos II. helyezést értek el, felkészítő tanáruk Bodnár Henrietta, illetve a 7-11 éves korosztályban is csoportos II. díjat hoztunk el, felkészítő tanáruk Breitkopfné Losovy Beáta.
    A pályázaton csoportként nyertes gyermekek: Adaházi-Szeghy Luca, Ardorkó Bertalan, Berkó Bettina,  Déri Csanád, Györke Hanna, Hárs Blanka, Hertei Szófia Véda, Jacsó Emma, Li Ling Jun Angéla, Lin Xi Tong Kitti, Lin Xiao Xuan Linda, Kovács Réka, Markovits Bettina, Márai Bence Pál, Rákóczi Regina, Rónai Petra, Szalma Eszter, Tarczay Mirjam, Tóth Sára, Vesztergombi Anna, Vékony-Patay Dávid.

 

  • Jótékonysági hangverseny

    2019. november 23.

    2019. november 23-án este a Vigyázó Művelődési Házban a RÁZENE Városi Fúvószenekar szokásos őszi nagy koncertjére került sor Komolyan és könnyedén címmel.

  • Tiéd a Steinway rendezvény

    2019. november 23-án a Szent István Szakgimnázium Tiéd a Steinway rendezvényén járt Tőkés Zsanett Hodossy Lucával és Ella Miklósné Korcsog Diánával, aki felkérést kapott az Opera Zongoraszalon tavaszi koncertjére. Gratulálunk a szép szerepléshez, és köszönjük, hogy képviseltétek iskolánkat!

 

  • Jazzpresszó

    2019. november 17.

    Ismét volt Jazzpresszó a Vigyázó Sándor Művelődési Házban, ahol a meghívott fellépők előtt iskolánk jazz-gitár kamaraegyüttese szerepelt Gyárfás István vezetésével. Nagyszerű lehetőség ez jazz tanszakos növendékeink számára, akiknek ismét sikerült a nagy hagyományú jazzklubhoz méltó színvonalon muzsikálni.

  • Őszi edzőtábor

    2019. november 15-18.

    Iskolánk Ifjúsági Fúvószenekara az elmúlt hétvégén Cegléden edzőtáborozott. Köszönjük Jutasi Miklós és a többi szervező és segítő kolléga áldozatos munkáját.

  • Gratulálunk

    2019. november 16.

    A VII. Országos Szaxofonverseny, melynek IV. korcsoportjában Szél Viktória 2. helyezést ért el.  Tanára Benk Ágota, zongorán Vetésiné Magyar Éva kísért. Gratulálunk ehhez a fantasztikus eredményhez!

  • XIX. Budapesti Big Band Találkozó és Fesztivál

    2019. november 16.

    Iskolánk Seventeen Big Bandje Szász Zsolt vezetésével a XIX. Budapesti Big Band Találkozó és Fesztivál keretében lépett színpadra a Fővárosi Művelődési Házban. Egy rangos fesztiválon nyújtottak nagyszerű teljesítményt változatos és színvonalas műsorral.

  • 40. éves a Diadal Úti
    Általános Iskola

    2019. november 7.

    A Diadal Úti Általános Iskola 40 éves fennállását ünnepelte, ahol iskolánk Piccolino Zenekara is szerepelt Jutasi Miklós vezetésével. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen jelentős ünnepélyre is meghívták zenekarunkat, akik kerületünk kulturális életének fontos résztvevői.

  • Lengyel Zenei Fesztivál

    2019. november 9.

    A V4 országok XIII. Lengyel Zenei Fesztiválján Gáspár Rita növendéke, Ézsiás Dorka szerepelt.  Köszönjük, hogy magas színvonalon előadott, gyönyörű műsorral képviseltétek iskolánkat ezen a fontos rendezvényen.
    A felvétel megtekinthető itt.

 

  • Táncház

    2019. október 18.

    Az Aranymálinkó Hagyományőrző Néptáncegyüttes tánctanítással egybekötött táncházat tartott, a Liget soron, a Bartók AMI - Új tánctermében. A talpalávalót a Felvonó Zenekar biztosította.

  • 1956-os megemlékezés

    2019. október 22-23.

    A Rázene Városi Fúvószenekar 2019. október 22-én este Rákosligeten szerepelt az 1956-os megemlékezésen, október 23-án pedig a hivatalos önkormányzati ünnepen zenéltek.

  • Jazzpresszó

    2019. október 13.

    A Vigyázó Jazzpresszó sorozatában ismét színpadra léptek növendékeink. Ifjúsági Jazz-zenekarunk Hegyi Tibor vezetésével adott színvonalas koncertet.

  • Requiem

    2019. október 25. 19:00


  • Térzene a Centenáriumi napon

    2019. október 12.

    Iskolánk Seventeen Big Bandje Szász Zsolt vezetésével, nagy sikerrel szerepelt a XVI. kerületben a Centenáriumi sétányon megrendezett utcabálon.

  • A Fehér bot napja Rákosmenténazzpresszó

    2019. október 11.

    Látó és látássérült művészek adtak műsort a Vigyázó Sándor Művelődési Központban, az október 15-ei Fehér bot nemzetközi világnapja alkalmából.
    Antal Gábor növendéke, Petrics Ada gyönyörű trombitajátékával színesítette a rendezvényét. Zongorán Balogh Lázár kísért.


  • Gregoriális

    2019. október 5.

    2019. október 5-én a Gregor-napon szerepelt a Piccolino Fúvószenekarunk.
    Köszönjük növendékeink és Szász Zsolt munkáját!

  • Concerto Filharmónia Zenekar és az Ifjúsági Vonószenekar

    2019. október 2-5.

    2019. október 2. és 5. között iskolánk Concerto Filharmónia Zenekarának és ifjúsági vonószenekarának tagjai a lengyelországi Swiatniki-Górne zeneiskolájához látogattak. A számtalan nagyszerű kulturális program mellett az utazás fénypontja a lengyel zeneiskolával közös koncert volt. Bach h-moll szvitje Németh Hajnalka szólójával a csodálatos akusztikájú templomban éteri magasságokba emelte a közönséget. Bartók és Gluck műveit növendékeink és tanáraink közösen adták elő, mindannyiunk számára maradandó élményt szerezve. A koncert egy apró meglepetéssel zárult: a vendéglátók kérésére a lengyel zeneiskola big bandjének műsorában Balogh Lázár két szám erejéig harsonásként is színpadra lépett, és az improvizációban Bartók motívumait felhasználva foglalta egységes keretbe az est műsorát.
    A videót készítette: Sztrehárszki Lili


  • Templombúcsú Rákoshegyen

    2019. szeptember 29.

    A rákoshegyi Lisieux-i Szent Teréz-templom névadójának ünnepén, 2019. szeptember 29-én templombúcsút tartottak a Rákoshegyi Polgári Kör és a Lisiexu-i Szent Teréz Plébánia közös szervezésében. Iskolánk Piccolino fúvószenekar koncertje nyitotta meg színpadi programot.

  • Nyílt Nap

    2019. október 1. 15-17


  • Abtenau, összművészeti fesztivál

    2019. szeptember 27-30.

    A Rázene Városi Fúvószenekar Ausztriába utazott, ahol két alkalommal is szerepeltek az Abtenauban megrendezett összművészeti fesztiválon.

  • A zene világnapja

    2019. október 1.



  • Piccolino Fúvoszeneka évadnyitó partija

    2019. szeptember 29.

  • Rákosliget 120. születésnapját ünnepelte

    2019. szeptember 18.

    Rákosliget ünnepi programja 2019. szeptember 18-án a Csekovszky Árpád Művelődési Ház falán elhelyezett, három művészgeneráció, Ács József, Lichner Barbara és Lisányi Endre összefogásával készített Időemlék-tábla avatásával vette kezdetét. A rendezvényen iskolánk Concerto Filharmonia zenekara is részt vett, Balogh Lázár vezényletével.

  • Épül a Ligetsor udvara

    Köszönjük támogatóinknak a felajánlásokat:
    - egy szülőnek a konténert,
    - a Táj-Kertész 84. Kft.-nek a tujákat,
    - és az Anger Garden Kertészetnek a csodaszép virágokat.

  • Kirándulás Egerben

    2019. szeptember 5.





    Órabeosztás és szülői értekezlet

    Az időpontok megtekinthetők itt.


  • 2019/2020. I. félévére felvett növendékek

    A felvett növendékek névsora
    megtekinthető ITT
    Beiratkozás, befizetés:
    2019. szeptember 2-án 9.00-17.00

    Helyszín: BARTÓK BÉLA AMI
    1173, Bp. Pesti út 80.
    Az előképzőt végzett növendékek bizonyítvánnyal jöjjenek beiratkozni.

  • 2019/2020. Néptánc EKP és a Képzőművészet „mini” csoportba felvételt nyert növendékek névsora

    A Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola Művészetekkel a Jövő Emberéért Egyesülete által meghirdetett Néptánc EKP csoportba és a Képzőművészet „mini” felvételt nyert növendékek névsora megtekinthető ITT.

  • 2019/2020. I. félévére felvett növendékek

    A felvett növendékek névsora
    2019. augusztus 30-án délután lesz megtekinthető a honlapon.
    Beiratkozás, befizetés:
    2019. szeptember 2-án 9.00-17.00

    Helyszín: BARTÓK BÉLA AMI
    1173, Bp. Pesti út 80.
    Az előképzőt végzett növendékek bizonyítvánnyal jöjjenek beiratkozni.

  • Pótbefizetés és jelentkezés

    Pótbefizetés:
    régi növendékek részére
    2019. augusztus 27-én 9:00-17:00
    Pót hangszerre jelentkezés:
    előképzőt végzettek részére
    2019. augusztus 27-én 15:00-17:00
    Szolfézsra jelentkezés:
    2019. augusztus 27-én 15:00-17:00

    Helyszín: Bartók Béla AMI,
    1173, Bp. Pesti út 80.
    Térítési díjak megtalálhatók itt

  • Szent István-nap Rákosmentén

    2019. augusztus 20.

    „Arass Rózsám Arass” címmel kalotaszegi, mezőségi, rákoskeresztúri és Szatmár megyei táncokat láthatott a közönség az Aranymálinkó Hagyományörző Néptáncegyüttes és a Málinkók Műsora követte, a Tarsoly zenekar kíséretében Leskó-Dely Tercia és Leskó Gábor művészeti vezetésével.

  • Nyári Fuvallat

    2019. augusztus 19.

    A régi hagyományokat felelevenítve ismét megrendezésre kerül a Nyári Fuvallat a Zeneiskola udvarán.A Vadászkamara Kürtegyüttes és a Rázene Városi Fúvószenekar – Dely Csaba, R. Szabó István és Balogh Lázár - mellett fellép még a Seventeen Big Band Szász Zsolt vezetésével, valamint a Cesky Krumlovi zeneiskola Big Bandje.

  • Fuvolazenekarunk fellépése a Streetball fesztiválon

    2019. augusztus 25.

  • III. Fuvola zenekari tábor zárókoncertje

    2019.08.24

  • Balett tábor

    2019. július

  • Zenetábor

    2019. június 15-20.